De Huurdersraad zoekt jou!

Vind jij het belangrijk dat wonen betaalbaar blijft? Wil jij een plekje aan tafel als het gaat over het verlagen van energiekosten, prettig wonen en een schone woonomgeving? Kortom: wil je van betekenis zijn voor een grote groep Groningers? Dan zoeken wij jou!

  • Van betekenis zijn voor huurders van De Huismeesters
  • Samenwerken met een leuke groep vrijwilligers 
  • Nieuwe dingen leren en ervaring opdoen


Goed wonen in Groningen

Huurdersraad De Huismeesters is een groep enthousiaste en betrokken mensen die een woning huren van De Huismeesters. Wij weten precies wat huurders willen en nodig hebben. Dat steken we niet onder stoelen of banken. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan De Huismeesters. 

Wij zijn de onafhankelijke spreekbuis van en voor huurders! 

Wij zoeken jou! 

Huurdersraad De Huismeesters is op zoek naar versterking. We zoeken nieuwe leden die samen met ons de schouders onder het werk willen zetten. 

Iedereen die een woning huurt bij De Huismeesters kan actief worden voor Huurdersraad De Huismeesters. Leeftijd of opleiding is niet van belang. 

Wat levert het jou op?

Natuurlijk wil je ook weten wat deze vrijwilligers job jou oplevert. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en meld je aan! Dat kan door een e-mail te sturen met korte motivatie, CV en je adres en telefoonnummer. Mail dit naar info@huurdersraaddehuismeesters.nl. We maken graag nader kennis met je. Op maandag 2 oktober is er een openbare AB vergadering waarbij je van harte welkom bent. We starten om 19.30 uur, inloop is vanaf 19.15 uur. Einde is 21.00 uur. Opgeven voor deze openbare vergadering kan door een mail te sturen met naam en adres naar info@huurdersraaddehuismeesters.nl